A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár működése

A munkáltató által vállalt önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj-hozzájárulást a munkavállalók egyéni nyugdíjpénztári számlájára könyveljük, így munkáltatói segítséggel a munkatársak előre gondoskodhatnak nyugdíjas éveik anyagi biztonságának megteremtéséről.

 

Munkáltatói szerződés
A szerződés a pénztár és a munkáltató között – tagdíjfizetési kötelezettség átvállalására vonatkozóan – jön létre, a pénztártagság a munkavállalóra illetve az ő egyéni számla-vezetésére vonatkozik.
A Munkáltató tagdíj-átvállalási kötelezettsége azon a napon kezdődik, amikor a Munkáltató alkalmazásában álló tag, első alkalommal köteles a tagdíj megfizetésére.
A Munkáltatói szerződés a munkáltató kérésére: szüneteltethető vagy módosítható.

 

Tagdíjfizetés
A tagdíj-befizetéseket az adott hónapot követő hónap 15. napjáig az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000097-04390000 számú számlára kell befizetni. A közlemény rovatban minden esetben fel kell tüntetni, hogy az utalás melyik hónapra vonatkozik.

A tagdíjak elutalásával egy időben kell eljuttatni a Pénztár levelezési vagy az nypbevallas.hu@generali.com e-mail címére a tagdíjfeladási listát is, amely alapján a munkáltató egyösszegű befizetéséből a munkavállalók egyéni számláira könyveljük az őket megillető összeget.

A bevallások elektronikus úton is elkészíthetők, ezzel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk részletes tájékoztatást nyújt.

 

Amiért a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztárt érdemes választani

Kedvező költséghatékonyság
600 000 Ft éves önkéntes nyugdíjpénztári befizetés felett a befizetések 99%-át írjuk jóvá Pénztártagjaink egyéni nyugdíjszámláján. Belépéskor 4000 Ft a működési tartalékra kerül.

Béremelés vagy önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás?

A munkáltató azonos bérköltsége mellett a munkavállalók nagyobb nettó juttatáshoz jutnak a pénztári tagdíjjal, így a juttatások kedvelt eleme.

 

Adminisztráció
Nagyobb számú belépő munkavállaló esetén az adminisztrációs munkát megkönnyítve, a Pénztár segítséget nyújt a belépési nyilatkozatok kitöltésében, a munkáltatónak csak a szükséges adatokat kell elektronikusan elküldenie.

 

Biztonságos
A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár szakszerű működtetését stabil biztosítói, banki és szakmai szolgáltatói háttér garantálja.

Székhely 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44. Levelezési cím 6701 Szeged, Pf. 97. Személyes ügyfélszolgálat 1132 Budapest, Váci út 36-38.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Telefonos ügyfélszolgálat Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (1) 452 5444
Rendelkezésre állási idő:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.30

Számlaszám befizetéshez: 10918001-00000097-04390000

Kapcsolat

Panaszkezelés

Kapcsolódó oldalaink

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár ep.generalipenztar.hu Generali Biztosító www.generali.hu
www.generali.com Generali Alapkezelő www.alapkezelo.hu Európai Utazási Biztosító www.eub.hu Pénztárszövetség www.penztar-szovetseg.hu Magyar Nemzeti Bank felugyelet.mnb.hu

Hasznos linkek

Magyar Nemzeti Bank - Panasz bejelentés http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-panasz Pénzügyi Navigátor Pénzügyi Navigátor Európai online vitarendezési fórum eu-online-vitarendezesi-forum-ONYP.pdf Az MNB ajánlása az önkéntes nyugdíjpénztárak választható portfóliós rendszerének kialakításáról, működtetéséről mnb.hu/letoltes/12-2016-vpr.pdf Az adathalászat veszélyei Az adathalászat veszélyei
Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!