Generali Cégcsoport

Generali világszerte

68 országban
Több mint 150 éves tapasztalattal, a világ öt kontinensén megtalálható hálózattal, biztos anyagi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

70 millió ügyfél kitüntető bizalma
A Generali cégcsoport világszerte több tízmillió ügyfél bizalmát nyerte el, akik életük, egészségük, értéktárgyaik és jövőjük biztonságához választottak bennünket.

85 000 munkatárs
Több tízezer munkatársunk dolgozik, hogy személyre szabott szolgáltatásokat biztosíthassunk az Ön számára is, a következő területeken:

· Élet- és nyugdíjbiztosítások
· Egészség- és balesetbiztosítások
· Utasbiztosítások
· Vagyonbiztosítások
· Gépjármű biztosítások
· Nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatások

 

Jövőképünk, küldetésünk és értékeink

A Generali csoport vállalati filozófiája.

Our vision / Jövőképünk
Our purpose is to actively protect and enhance people’s lives

Célunk, hogy tevékenyen óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét:

Actively (Tevékenyen): Kezdeményező szerepet vállalva segítjük az embereket, hogy biztosításainkkal nyugodtabb legyen az életük.
Protect (Óvjuk): Elkötelezettek vagyunk a biztosítás lényege iránt, vagyis hogy megóvjuk az embereket és intézményeket a felmerülő veszélyektől, vagyis csökkentsük a kockázatot.
Enhance (Jobbá tegyük): A Generali elkötelezett az értékteremtés iránt.
People’s (Az emberek): Rendkívül fontos számunkra ügyfeleink és munkatársaink biztonságos jövője és élete.
Lives (Életét): Felelősségteljesen cselekszünk, hiszen hatással vagyunk az emberek életére. A vagyon, a biztonság, a tanácsadás és a szolgáltatás mind fontos eszköze annak, hogy hosszú távon jobbá tegyük az emberek életminőségét.

Our mission / Küldetésünk

Our mission is to be the first choice by delivering relevant and accessible insurance solutions

Küldetésünk, hogy testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokat nyújtva az első számú választás legyünk mindenki számára:

• The first choice (Az első számú választás): Az ügyfelek logikus szempontok alapján döntik el és választják ki a számukra legjobb ajánlatot a piacon. Arra törekszünk, hogy mi érdemeljük ki ezt a döntést.
• Delivering (Szolgáltatást nyújtva): Célunk, hogy szolgáltatásainkat mindig a legmagasabb teljesítményre törekedve nyújtsuk.
• Relevant (Testreszabott): A személyes szükségletekhez és igényekhez, valós élethelyzetekre nyújtunk megoldást biztosítási szolgáltatásainkkal.
• Accessible (Elérhető): Egyszerű, könnyen, megérthető, jól használható és mindig elérhető szolgáltatásokat kínálunk, versenyképes ár-érték arányban.
• Insurance solutions (Biztosítási megoldások): Célunk, hogy a védelem, tanácsadás és szolgáltatás személyre szabott kombinációját nyújtsuk ügyfeleinknek.

Our values / Értékeink

Deliver on the promise

Teljesítjük vállalásainkat:

• Hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot alakítunk ki és kitartunk munkatársaink, ügyfeleink és minden érintett mellett.
• Fegyelmezetten, teljességre törekedve vállaljuk, hogy ezt az ígéretet valóra is váltjuk, és vállalásainknak hosszú távon is eleget teszünk.

Value our people

Megbecsüljük egymást:

• Támogatjuk a sokszínűséget, és egy átlátható, emberközpontú, mindenki számára befogadó lehetőséget biztosító munkahellyel ösztönözzük a folyamatos tanulást és fejlődést. Munkatársaink fejlesztése cégünk hosszú távú fennmaradásának a záloga.

Live the community

Teszünk a közösségekért:

• Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan cégcsoport tagjai lehetünk, amely erős, hosszú távon is fenntartható üzleti és társadalmi kapcsolatokat hozott létre azokon a területeken, amelyeken jelen van.
• Piacainkon otthon vagyunk.

Be open

Nyitottak vagyunk:

• Érdeklődő, megközelíthető és lelkes emberek vagyunk, akik nyitottan és sokféleképpen szemlélik a világot, és szeretik a dolgokat több oldalról is megvizsgálni.

 

Generali Magyarországon

A Generali 1832-ben, alapítása után egy évvel már Pesten is megkezdte működését és komoly szerepet vállalt a hazai biztosítási piac kialakításában, kezdettől fogva teljes körű biztosítási védelmet kínálva ügyfelei számára. Társaságunk számos más közéleti kiválóság mellett megnyerte a biztosítás ügyének Jókai Mórt is, aki 7 éven át volt a Generali Igazgatótanácsának tagja.

Különösen gyorsan fejlődött a Generali országos hálózata a XIX. század utolsó évtizedeiben, a gazdasági fellendülés idején. A II. Világháború okozta kényszerszünet után társaságunk igyekezett tevékenységét Magyarországon is újra fellendíteni. Az ígéretes fejlődést azonban megszakította az államosítás, a biztosítás állami monopóliummá vált.

A politikai és gazdasági változásokat követően a Generali elsőként tért vissza Magyarországra és az óta ismét a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált.

 

Generali Csoport Magyarországon

Generali Biztosító Zrt.
Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely meghatározó tevékenységet folytat mind a lakossági, mind a vállalati piacokon. Ügyfeleinek száma megközelíti az 1,2 millió főt.

Generali a Biztonságért Alapítvány
Az Alapítvány küldetése szerteágazó, a társadalmi célok szolgálatának jegyében az élet szinte valamennyi területét érinti, a megelőzéstől a gondoskodásig.

Generali Alapkezelő Zrt.
A Generali Alapkezelő Zrt. a Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott cége.

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
A Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár célja, hogy a tagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek az egész család egészségmegőrzését és a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár
A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár célja, hogy megbízható és eredményes gazdálkodásával hozzájáruljon a pénztártagok nyugdíjas évei anyagi biztonságának megteremtéséhez.

Genertel Biztosító Zrt.
A Genertel Biztosító Zrt. az első magyar direktbiztosító. A nap 24 órájában interneten és telefonon is elérhető és e két csatornán szerződéskötésre is van lehetőség.

Europ Assistance
Több mint 200 országból éjjel-nappal hívható segélyhívó központ.

Európai Utazási Biztosító Zrt.
Az EUB jelentős nemzetközi háttérrel rendelkező utazási biztosító.

Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt.
A Fundamenta-Lakáskassza a legnagyobb hazai lakástakarék-pénztár, melynek a Generali Biztosító Zrt. 14,88%-ban tulajdonosa.

 

Székhely 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44. Levelezési cím 6701 Szeged, Pf. 97. Személyes ügyfélszolgálat 1132 Budapest, Váci út 36-38.
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő - szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Telefonos ügyfélszolgálat Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (1) 452 5444
Rendelkezésre állási idő:
Hétfő: 8.00 - 20.00
Kedd - péntek: 8.00 - 16.30

Számlaszám befizetéshez: 10918001-00000097-04390000

Kapcsolat

Panaszkezelés

Kapcsolódó oldalaink

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár ep.generalipenztar.hu Generali Biztosító www.generali.hu
www.generali.com Generali Alapkezelő www.alapkezelo.hu Európai Utazási Biztosító www.eub.hu Pénztárszövetség www.penztar-szovetseg.hu Magyar Nemzeti Bank felugyelet.mnb.hu

Hasznos linkek

Magyar Nemzeti Bank - Panasz bejelentés http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-panasz Pénzügyi Navigátor Pénzügyi Navigátor Európai online vitarendezési fórum eu-online-vitarendezesi-forum-ONYP.pdf Az MNB ajánlása az önkéntes nyugdíjpénztárak választható portfóliós rendszerének kialakításáról, működtetéséről mnb.hu/letoltes/12-2016-vpr.pdf Az adathalászat veszélyei Az adathalászat veszélyei
Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!