KGFB kedvezmény Pénztártagjainknak

Generali Biztosító Zrt.:
A Generali Biztosító Zrt. 10%-os kedvezményt nyújt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás éves díjából a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai számáraszemélyes biztosításkötés esetén.

Önnek nincs más dolga, csak befáradni a legközelebb eső Generali ügyfélszolgálatra, majd biztosításkötéskor megadni pénztári tagsági azonosítóját és máris igénybe tudja venni a kedvezményt, mely legkorábban a 2014. január 1-jétől életbe lépő biztosításokra érvényesíthető.

 

Genertel Biztosító Zrt.:
A Genertel Biztosító Zrt. 5%-os kedvezményt nyújt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás éves díjából a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai számára abban az esetben, ha a szerződés a biztosító internetes díjszámító és szerződéskötő weboldalán erre a célra üzemeltetett felületen (www.genertel.hu/generalipenztarak) vagy a 06 (1) 288 0000 telefonszámon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton keresztül jön létre.

A biztosításkötéskor szüksége lesz pénztári tagsági azonosítójára, aminek megadásával igénybe tudja venni a kedvezményt, mely legkorábban a 2015. január 1-jétől életbe lépő biztosításokra érvényesíthető.